Vi söker nu en Teamledare samt tillståndsutredare alt biolog på Jakobi Sustainability AB till vårt kontor i Luleå

Om jobbet

Vi söker nu en teamledare som vill fortsätta utveckla våra konsultkontor i Luleå och Umeå och som samtidigt jobbar i våra uppdrag. Vi tror att du antingen är tillståndsutredare (t ex mkb för exploateringsprojekt) med en bakgrund som civilingenjör, biolog eller miljövetare, eller att du har en bakgrund som biolog eller ekolog med vana av inventeringar.
Jakobi är en natur- och miljökonsult i tillväxt med korta beslutsvägar. Vi erbjuder goda möjligheter till lärande och utveckling. För att trivas hos oss behöver du ha intresse för att vistas i natur och mark. Det är meriterande om du jobbat på konsultföretag i en teamledande roll eller som uppdragsledare med erfarenhet av försäljning av konsultuppdrag.
Jakobi har funnits sedan 2013 och har kontor i Luleå, Umeå, Kalmar och Göteborg (huvudkontor). Vi är just nu 13 medarbetare.
Som teamledare kommer du att ingå i ledningsgruppen och vara ansvarig för kundkontakter, teamledning och resultat samt hålla i PU-samtal.
För mer information kontakta Marie Jakobi via DM på Linkedin, tel 070-3452609 eller marie.jakobi@jakobiab.se. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till info@jakobiab.se.

Vi söker nu en Teamledare samt tillståndsutredare alt biolog på Jakobi Sustainability AB till vårt kontor i Luleå
Rulla till toppen