Vi söker fler kollegor

Vi söker ständigt fler kollegor inom områdena som vill vara med i ett tillväxtföretag. Vi vill gärna blir fler inom teknikområdena naturmiljö, miljösamordning, miljökonsekvensbeskrivning, ytvatten, projektering av infrastruktur samt byggledning. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, roliga arbetsuppgifter och individuella utvecklingsprogram till alla medarbetare.

Miljö

Nu finns möjlighet att bli en av våra kompetenta miljöspecialister. Du kommer i första hand att skriva miljökonsekvensbeskrivningar för exploateringsprojekt, såsom väg och järnväg, kommunal planering, elkraft och vindkraft. Även andra utredningsuppdrag inom miljö kommer att vara aktuellt beroende på din kompetens och dina intresseområden. Du kommer att ha rollen som projektledare, vara ansvarig för kontakter med kunder och skriva offerter.
Låter det intressant? Läs mer och ansök här!

Vatten

Är du limnolog eller på annat sätt har erfarenhet av arbete med ekologi i sötvatten? Vi söker en vattenspecialist till Jakobi! Vi kan erbjuda ett varierat och utvecklande arbete där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och planera ditt egna arbete. Hör av dig till oss!

”Jag jobbar på Jakobi för att jag får jobba med mitt stora intresse fågelskådning och naturmiljöåtgärder och för att det finns stora möjligheter att påverka vad jag arbetar med. Jag har lärt mig mycket om tillämpning av miljöbalken, uppdragsledning och affärsutveckling och har även utvecklats som människa sedan jag började här.”

-Magnus Lundström, Jakobi Sustianability AB
Gå till toppen