Nytt kontor & ny medarbetare i Kalmar!

Jakobi tror på marknaden i Sveriges sydöstra del och har därför öppnat ett nytt kontor i Kalmar. Först ut på det nya kontoret är Kristina Kvamme! Kristina är seniorkonsult med lång erfarenhet av tillämpning av artskyddsförordningen samt strandskydd och upprättande av miljökonsekvensbeskrivningar. Kristina undervisar också gärna inom både strandskydd och artskydd. Kristina kombinerar sina erfarenheter av tvärvetenskapliga projekt och landskapsekologi i ett nytt utvecklingsprojekt hos oss på Jakobi. Vi söker nu fler medarbetare till vårt härliga kontor, som ligger i Kalmar centrum (Stortorget 32), bland annat MKB-utredare, naturinventerare och senior vattenkonsult. Hör gärna av dig om du söker nya utmaningar.

Nytt kontor & ny medarbetare i Kalmar!
Rulla till toppen