Nu laddar vi för hösten!

Under sommaren har vi arbetat på med naturvärdesinventeringar, fördjupade artinventeringar och andra miljöutredningar men vi har också hunnit med att ha lite ledigt. Nu är vi alla tillbaka på kontoret och redo att ta oss an hösten!

Tveka inte att ta kontakt med någon av våra medarbetare om ni behöver ha något utfört, stöttning eller rådgivning inom våra teknikområden.

Vi har lång erfarenhet och väldokumenterad kompetens inom miljösäkring så som MKB, dispens- och tillståndsansökningar och miljösamordning.

Vårt team av biologer utför det mesta inom naturvärdesbedömning, artspecifika utredningar, ekosystemtjänster, naturvård- och skötselplaner. Sedan i våras har vårt team utökats och vi kan numera även erbjuda biotopkartering av vattendrag och andra limnologiska undersökningar och provtagningar.

Välkommen med er förfrågan!

Nu laddar vi för hösten!
Rulla till toppen