Projektassistent sökes!

Vår verksamhet växer och vi är i behov av en effektiv och noggrann projektassistent. För att avlasta projektledare/uppdragsledare söker vi dig som vill assistera och bistå med uppgifter både högt och lågt och arbeta med både manuella och digitala processer. 

Exempel på arbetsuppgifter är att bistå i projektadministration, enklare redovisning och budgetarbete, personaladministration samt stöd vid inköp, avtalshantering, arkivering, dokumentera rutiner m.m.

Vi söker dig som är flexibel och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Du tar egna initiativ, kan se vad som behöver göras för att förbättra och stötta verksamheten administrativt och bidra till utveckling av administrativa rutiner.

Låter det intressant? Läs mer och ansök här!

Projektassistent sökes!
Rulla till toppen