God jul och Gott nytt 2023!

Vår julklapp i år går till bevarande i form av ett bidrag till Przewalskis hästar på Nordens ark, som vi är faddrar för sedan flera år tillbaka. Arten Przewalskis häst är de sista vildhästarna i världen. Den kallas även mongolisk eller asiatisk vildhäst (Equus ferus przewalskii). Nordens ark bedriver avelsarbete som har räddat arten från utrotning efter intensiv jakt. Nu finns arten återigen i det vilda. Przewalskis vildhäst lever idag i tre nationalparker i Mongoliet samt i större vilthägn på flera platser i Europa.

Under året som gått har vi utökat vår kompetens inom limnologi, fågelutredningar, naturinventeringar av alla slag, artskydd och miljötillstånd, inte minst inom Natura 2000 och strandskydd. Vi har nu medarbetare i Kalmar, Okome (Halland), Göteborg, Stockholm, Umeå och Luleå.

Fortsätt följa vår resa på Instagram @jakobisustainabilityab och Linkedin.

God jul och Gott nytt 2023!
Rulla till toppen