Fladdermusspecialist/fladdermusinventerare sökes

Vi söker dig som har fördjupade kunskaper om fladdermöss och som vill vara med och utveckla detta område hos oss. Vi söker en person som har erfarenhet av fältinventering och ljudanalys av fladdermöss.  Det är meriterande om du har arbetat ett par år inom konsultbranschen samt har vissa kunskaper inom GIS.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Utföra förstudier, fältinventering, ljudanalyser och rapportskrivning gällande fladdermöss
  • Utveckla och bygga upp vår verksamhet kring fladdermöss
  • Kundkontakt och offertskrivning
  • Vara ett stöd åt våra kunder samt åt våra MKB-utredare i bedömningar av påverkan samt i att ta fram lämpliga hänsyns- och skyddsåtgärder för fladdermöss


Din profil

Som person är du flexibel och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Att arbeta på ett mindre företag i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor är något du trivs med och motiveras av. Du är bra på att skriva rapporter på svenska.

Du tar egna initiativ och kan se vad som behöver göras för att förbättra och stötta verksamheten.

Du behöver ha minst kandidatexamen i biologi.  Du är ute mycket i fält på egen hand på fritiden och har goda artkunskaper gällande fladdermöss.

Erbjudande

För att trivas hos oss tror vi att du älskar att vara ute i naturen och rapporter. Du längtar efter att jobba på ett modernt företag med korta beslutsvägar och god gemenskap. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat i teamet.

Tror du precis som vi på Kvalitet, Engagemang och Långsiktiga relationer? Då kommer du att bli framgångsrik hos oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. 

Placeringsort: vi har kontor i Uppsala, Kalmar, Umeå och Luleå med huvudkontor i Göteborg men om du kan arbeta självständigt finns möjlighet till annan placeringsort eller hemarbete.

Vi har kollektivavtal.

Din ansökan 

Mejla eventuella frågor samt din ansökan (cv samt personligt brev) till info@jakobiab.se. Intervjuer sker löpande. Frågor kan även besvaras av Magnus Lundström (mail: magnus.lundstrom@jakobiab.se tel: 0703 09 79 86

Fladdermusspecialist/fladdermusinventerare sökes
Rulla till toppen