Biolog sökes för naturvärdesinventeringar

Vi söker dig som har minst kandidatexamen i biologi och har läst fördjupningskurser inom artkunskap och vill arbeta med inventering av naturvärdesinventering och fördjupade artinventeringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom vårt tjänsteutbud, vilket öppnar upp för möjligheter till fortsatt anställning.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Utföra naturvärdesinventering enligt SIS standard
  • Eventuellt utföra fördjupade artinventeringar, beroende på ditt eget kompetensområde och de uppdrag som kommer in


Din profil

Som person är du flexibel och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Att arbeta på ett mindre företag i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor är något du trivs med och motiveras av. Du är bra på att skriva rapporter på svenska.

Du tar egna initiativ och kan se vad som behöver göras för att förbättra och stötta verksamheten.

Du behöver ha minst kandidatexamen i biologi, gärna från ett rangerprogram eller liknande, och har läst fördjupningskurser inom artkunskap. Du är ute mycket i fält på egen hand på fritiden och har goda artkunskaper och kännedom om signalarter och naturvårdsarter. Det är meriterande om du har kunskaper i GIS.

Erbjudande

För att trivas hos oss tror vi att du älskar att vara ute i naturen och rapporter. Du längtar efter att jobba på ett modernt företag med korta beslutsvägar och god gemenskap. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat i teamet.

Tror du precis som vi på Kvalitet, Engagemang och Långsiktiga relationer? Då kommer du att bli framgångsrik hos oss!

Tjänsten är en visstidsanställning från 1 augusti-30 oktober. Om vi får in fler uppdrag som passar din profil så förlänger vi gärna anställningen, fortsatt anställning kan även bli aktuellt nästa fältsäsong som börjar i april. Uppdrag som kan förekomma vintertid är miljökonsekvensbeskrivningar och andra typer av miljöutredningar, landskapsanalyser eller liknande.

Placeringsort: vi har kontor i Göteborg om men om du kan arbeta självständigt finns möjlighet till annan placeringsort.

Vi har kollektivavtal.

Din ansökan 

Mejla eventuella frågor samt din ansökan (cv samt personligt brev) till info@jakobiab.se. Intervjuer sker löpande. Frågor kan även besvaras av Magnus Lundström (mail: magnus.lundstrom@jakobiab.se tel: 0703 09 79 86)

Biolog sökes för naturvärdesinventeringar
Rulla till toppen