Nya medarbetare sökes!

Jakobi är specialister inom naturvård och tillståndsprövningar inom miljö. Vi gör tillståndsprövningar och miljökonsekvensbeskrivningar (MKB), naturvärdesinventeringar, fördjupade artinventeringar, ekosystemutredningar med mera för de flesta typer av projekt. Vi vägleder våra kunder igenom planerings- och tillståndsprocesser och löser knäckfrågor som kommer upp på vägen. Vår vision är hög biologisk mångfald, motståndskraftiga ekosystem och ett hållbart, fossilfritt samhälle.

Vi har mycket att göra nu och en tydlig tillväxtplan och söker därför aktivt efter fler engagerade kollegor.

För att trivas hos oss tror vi att du älskar att ta reda på och analysera fakta och redovisa dem i välskrivna rapporter. Du längtar efter att jobba på ett modernt företag med korta beslutsvägar och god gemenskap. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat i teamet.

Då de flesta av oss älskar att vistas i naturmiljöer är vi ute så mycket vi kan på gemensamma utvecklingsdagar och vi pratar till stor del om djur och natur på fikarasten. Därför tror vi att även du behöver ha ett intresse för att vara ute i natur och mark på din fritid även om du inte är biolog för att känna dig som en del av oss.

Möjlighet till hemarbete finns. Kollektivavtal. Om du tror att din kompetens passar in hos oss men inte finns i listan nedan så hör av dig till oss ändå.

Tror du precis som vi på Kvalitet, Engagemang och Långsiktiga relationer? Då kommer du att bli framgångsrik hos oss!

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Just nu söker vi:

MKB-utredare

Vi söker både dig som har jobbat i många år och dig som har ett par års erfarenhet som MKB-utredare och vill utveckla dig inom detta samt angränsande områden. Vi individanpassar tjänsten efter personens erfarenhet och kompetens. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med kunniga och engagerade kollegor samt goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som MKB-utredare

· Utredning av miljöeffekter och -konsekvenser av exploateringsprojekt i planeringsfasen av samt föreslå skyddsåtgärder

· Skriva texter till samrådsunderlag, miljökonsekvensbeskrivningar m m

· Andra uppgifter beroende på kompetens och vilka utredningsuppdrag som kommer in

· Eventuellt GIS

· Om du har några års erfarrenhet även uppdragsledning, kundkontakter och anbudsskrivande

Just nu har vi mycket uppdrag inom kraftledningsprojekt, vägar och detaljplaner men även andra typer av projekt kan förekomma, beroende på vilka uppdrag som kommer in. Det är meriterande om du även har erfarenhet från industri.

Din profil Som person är du flexibel och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Att arbeta på ett mindre företag i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor är något du trivs med och motiveras av. Du är bra på att skriva rapporter på svenska.

Du tar egna initiativ och kan se vad som behöver göras för att förbättra och stötta verksamheten.

Vi tror att du har en utbildning som biolog, miljövetare eller civilingenjör i miljö, har läst minst en kurs i miljökonsekvensanalys/miljökonsekvensbeskrivning och har jobbat i ett par år eller riktigt länge. Vi individanpassar tjänsten efter personens erfarenhet och kompetens.

Placeringsort

I första hand vid något av våra kontor i Göteborg, Kalmar, Umeå eller Luleå, men om du bor någon annanstans kan vi diskutera placeringsort där.

Din ansökan För frågor är du välkommen att kontakta Marie Jakobi på mejl marie.jakobi@jakobiab.se eller telefonnummer 070-760 72 43. Marie har många möten så skicka ett sms eller mejl om hon inte svarar så ringer hon upp. Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Senior naturvårdsbiolog/ekolog

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ekologiska frågor i tillståndsprocesser samt har tidigare lång erfarenhet av fältinventeringar. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med kunniga och engagerade kollegor samt goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter beroende på kompetens och erfarenhet

· Bistå MKB-utredare med utredning av effekter och konsekvenser av projekt under planeringsfas och byggtid

· Åtgärdsplaner, föreslå och utreda skyddsåtgärder/kompensationsåtgärder

· Artskyddsutredningar

· Fältinventeringar

· Ekologiska utredningar som t ex grön infrastruktur

· Eventuellt GIS

· Ekosystemtjänstutredningar

· Naturbaserade tjänster, grön urban miljö

· Kurser

· Kompetensöverföring till yngre medarbetare

· Uppdragsledning, kundkontakter, skriva offerter/anbud

Utredningar och inventeringar avser i första hand terrestra miljöer. Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av fältarbete och har arbetat i liknande roll tidigare på konsultföretag.

Din profil Som person är du flexibel och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Att arbeta på ett mindre företag i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor är något du trivs med och motiveras av.

Du tar egna initiativ och kan se vad som behöver göras för att förbättra och stötta verksamheten.

Vi tror att du har en utbildning som naturvårdsbiolog, ekolog eller motsvarande. Vi individanpassar tjänsten efter personens erfarenhet och kompetens.

Placeringsort

I första hand vid något av våra kontor i Göteborg, Kalmar, Umeå eller Luleå, men om du bor någon annanstans kan vi diskutera placeringsort där.

Din ansökan För frågor är du välkommen att kontakta Magnus Lundström på mejl magnus.lundstrom@jakobiab.se eller telefonnummer 070-3097986. Magnus har många möten så skicka ett sms eller mejl om han inte svarar så ringer han upp. Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Vattenekolog

Vi söker både dig som har lång erfarenhet av vattenekologiska frågor i tillståndsprocesser i antingen limnologiska eller marina miljöer och dig en har jobbat i ett eller ett par år. Vi individanpassar tjänsten efter personens erfarenhet och kompetens. Du jobbar i dag som uppdragsledare.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med kunniga och engagerade kollegor samt goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

· Fältinventeringar (beroende på kompetens)

· Utredning av effekter och konsekvenser av exploateringsprojekt i planeringsfasen av vattenekologisk karaktär, föreslå skyddsåtgärder.

· Skriva referensprovtagningsprogram och kontrollprogram som avser vattenfrågor, vid behov även genomföra provtagningar

· Byggplatsuppföljning (beroende på kompetens)

· Uppdragsledning, kundkontakter, offert/anbudsskrivande

Utredningarna kan avse limniska och/eller marina miljöer beroende på din kompetens och erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll på konsultföretag, samt har jobbat med fältinventeringar och/eller med fiskvandringsvägar.

Din profil Som person är du flexibel och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Att arbeta på ett mindre företag i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor är något du trivs med och motiveras av. Du har tidigare arbetat med relationsförsäljning som uppdragsledare.

Du tar egna initiativ och kan se vad som behöver göras för att förbättra och stötta verksamheten.

Vi tror att du har en utbildning som biolog med inriktning mot vattenekologi, limnologi, marinbiologi eller motsvarande.

Placeringsort

Södra Sverige (Göteborg, Stockholm eller söder om dessa orter).

Din ansökan För frågor är du välkommen att kontakta Magnus Lundström på mejl magnus.lundstrom@jakobiab.se eller telefonnummer 070-3097986. Magnus har många möten så skicka ett sms eller mejl om han inte svarar så ringer han upp. Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Nya medarbetare sökes!
Rulla till toppen