Vi söker fler kollegor

Vi söker ständigt fler kollegor som vill vara med i ett tillväxtföretag. Vi vill gärna blir fler inom teknikområdena naturmiljö, miljösamordning, miljökonsekvensbeskrivning, ytvatten, projektering av infrastruktur samt byggledning. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, roliga arbetsuppgifter och individuella utvecklingsprogram till alla medarbetare.

Just nu söker vi:

Fältinventerare sökes för fältsäsongen 2021
Vi söker nu en biolog som kan göra naturvärdesinventeringar samt fördjupade artinventeringar av till exempel fågel, kärlväxter, lavar och mossor. Du behöver ha minst fil kand i biologi samt vara duktig på att artbestämma terrestra arter. Kunskaper i naturvärdesinventering enligt SIS-standard och andra typer av inventeringsmetoder är meriterande, liksom om du är ute mycket i fält själv på fritiden. Anställningen är en säsongsanställning från maj till oktober 2021. Månadslön och övriga villkor enligt kollektivavtal. Inventering kan förekomma i hela Sverige. 

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till info@jakobiab.se. Vid frågor kontakta Marie Jakobi.

Vattenspecialist
Är du limnolog eller på annat sätt har erfarenhet av arbete med ekologi i sötvatten?  Vi kan erbjuda ett varierat och utvecklande arbete där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter och planera ditt egna arbete.
Hör av dig till oss!

”Jag jobbar på Jakobi för att jag får jobba med mitt stora intresse fågelskådning och naturmiljöåtgärder och för att det finns stora möjligheter att påverka vad jag arbetar med. Jag har lärt mig mycket om tillämpning av miljöbalken, uppdragsledning och affärsutveckling och har även utvecklats som människa sedan jag började här.”

/ Magnus Lundström, Jakobi Sustianability AB

Rulla till toppen