Vi söker fler kollegor

Vi söker ständigt fler kollegor som vill vara med i ett tillväxtföretag. Vi vill gärna blir fler inom teknikområdena naturmiljö, miljösamordning, miljökonsekvensbeskrivning, ytvatten, projektering av infrastruktur samt byggledning. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, roliga arbetsuppgifter och individuella utvecklingsprogram till alla medarbetare.

Just nu söker vi:

Miljöspecialist

Jakobi är specialister inom naturvård och miljösäkring av samhällsbyggnadsprojekt. Vi gör naturvärdesinventeringar, fördjupade artinventeringar, miljökonsekvensbeskrivningar (MKB), ekosystemutredningar, tillståndsprövningar samt utredningar om rekreation och friluftsliv. Vi vägleder våra kunder igenom planerings- och tillståndsprocesser och hittar smidiga lösningar. Läs mer på www.jakobiab.se

Vill du jobba med att förbättra ekosystemet?

Att vi har en tydlig tillväxtplan innebär att vi ständigt söker flera engagerade kollegor. Här finns möjlighet att arbeta inom flera områden såsom naturmiljö, miljösamordning, miljökonsekvensbeskrivning, ytvatten, projektering av infrastruktur och byggledning.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, roliga arbetsuppgifter och individuella utvecklingsprogram till alla medarbetare. Hos oss får du dessutom goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer i första hand att skriva miljökonsekvensbeskrivningar för exploateringsprojekt, såsom väg och järnväg, kommunal planering, elkraft och vindkraft. Även andra utredningsuppdrag inom miljö kommer att vara aktuellt beroende på din kompetens och dina intresseområden. Du kommer att ha rollen som projektledare, vara ansvarig för kontakter med kunder och skriva offerter. 

Din profil
Vi tror att du har en examen som civilingenjör, biolog eller miljövetare och har arbetat minst tre år som MKB-utredare inom exploateringsprojekt. Det är en fördel om du har kompetens inom ytterligare något område. Vidare behöver du kunna författa rapporter på felfri svenska då detta är ett krav från våra kunder.

För att trivas hos oss tror vi att du längtar efter att jobba på ett modernt företag med korta beslutsvägar och god gemenskap. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat till nöjda kunder. Att du är en person som är ansvarstagande, strukturerad och noggrann ser vi som en självklarhet.

Tror du också på kvalitet, engagemang och långsiktiga relationer? Då kommer du att bli framgångsrik hos oss!

Din ansökan 
Jakobi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Select Executive Search. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bubach på telefonnummer 070 760 72 43. Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 december.

Läs mer och ansök!

Inventerare för naturvärdesinventering (NVI)

Vi söker dig som har minst kandidatexamen i biologi och har läst fördjupningskurser inom artkunskap och vill arbeta med inventering av naturvärdesinventering och fördjupade artinventeringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom vårt tjänsteutbud, vilket öppnar upp för möjligheter till fortsatt anställning.

Kunskaper i naturvärdesinventering enligt SIS-standard och andra typer av inventeringsmetoder är meriterande, liksom om du är ute mycket i fält själv på fritiden. 

Tjänsten är en visstidsanställning från 1 augusti-30 oktober. Om vi får in fler uppdrag som passar din profil så förlänger vi gärna anställningen, fortsatt anställning kan även bli aktuellt nästa fältsäsong som börjar i april. Uppdrag som kan förekomma vintertid är miljökonsekvensbeskrivningar och andra typer av miljöutredningar, landskapsanalyser eller liknande.

Läs mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda här.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till info@jakobiab.se. Vid frågor kontakta Magnus Lundström.

”Jag jobbar på Jakobi för att jag får jobba med mitt stora intresse fågelskådning och naturmiljöåtgärder och för att det finns stora möjligheter att påverka vad jag arbetar med. Jag har lärt mig mycket om tillämpning av miljöbalken, uppdragsledning och affärsutveckling och har även utvecklats som människa sedan jag började här.”

/ Magnus Lundström, Jakobi Sustianability AB

Rulla till toppen