Vi söker fler kollegor

Vi söker ständigt fler kollegor som vill vara med i ett tillväxtföretag. Vi vill gärna blir fler inom teknikområdena naturmiljö, miljösamordning, miljökonsekvensbeskrivning, ytvatten, projektering av infrastruktur samt byggledning. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö, roliga arbetsuppgifter och individuella utvecklingsprogram till alla medarbetare.

Just nu söker vi:

Senior vattenekolog

Vi söker dig som har lång erfarenhet av vattenekologiska frågor i tillståndsprocesser. 

Du jobbar i dag som uppdragsledare och har utfört ett flertal miljökonsekvensbeskrivningar för anmälan om vattenverksamhet och tillstånd för vattenverksamhet. Det är fördel om du har erfarenhet av både limnologiska och marinbiologiska miljöer, då vi har uppdrag inom båda områdena, men ett av områdena är förstås tillräckligt. Det är meriterande om du även har arbetat med relationsförsäljning som konsult. 

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda möjligheter att påverka och vara delaktig i att bygga bolaget.
Läs mer och ansök!

Inventerare för naturvärdesinventering (NVI)

Vi söker dig som har minst kandidatexamen i biologi och har läst fördjupningskurser inom artkunskap och vill arbeta med inventering av naturvärdesinventering och fördjupade artinventeringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete inom vårt tjänsteutbud, vilket öppnar upp för möjligheter till fortsatt anställning.

Kunskaper i naturvärdesinventering enligt SIS-standard och andra typer av inventeringsmetoder är meriterande, liksom om du är ute mycket i fält själv på fritiden. 

Tjänsten är en visstidsanställning från 1 augusti-30 oktober. Om vi får in fler uppdrag som passar din profil så förlänger vi gärna anställningen, fortsatt anställning kan även bli aktuellt nästa fältsäsong som börjar i april. Uppdrag som kan förekomma vintertid är miljökonsekvensbeskrivningar och andra typer av miljöutredningar, landskapsanalyser eller liknande.

Läs mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda här.

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till info@jakobiab.se. Vid frågor kontakta Magnus Lundström.

”Jag jobbar på Jakobi för att jag får jobba med mitt stora intresse fågelskådning och naturmiljöåtgärder och för att det finns stora möjligheter att påverka vad jag arbetar med. Jag har lärt mig mycket om tillämpning av miljöbalken, uppdragsledning och affärsutveckling och har även utvecklats som människa sedan jag började här.”

/ Magnus Lundström, Jakobi Sustianability AB

Rulla till toppen