Karriär

Erfaren MKB-utredare sökes!

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som utredare av miljökonsekvensbeskrivningar för exploateringsprojekt.

Om företaget

Jakobi Sustainability är ett naturmiljökonsult som arbetar med att skapa funktionella ekosystem och miljösäkra samhällsbyggnadsprojekt. Vi har över 20 års erfarenhet av naturvärdesinventeringar, miljökonsekvensbeskrivningar och miljöutredningar. Vi sätter stort värde på god gemenskap och goda relationer både i arbetsgruppen och på fritiden. Vi är just nu tre anställda och arbetar också nära tillsammans med vårt stora nätverk av underkonsulter och samarbetspartners och är en stark partner att räkna med både inom naturvård och miljösäkring. Företaget har ett dussin ramavtal med kommuner och trafikverk och ett stort antal nöjda privata kunder. Jakobi Sustainability AB har som mål att växa med minst en medarbetare per år.

Vårt kontor ligger i Chalmers teknikpark i Johanneberg.

Om tjänsten

Du kommer i första hand att arbeta som miljösamordnare och skriva miljökonsekvensbeskrivningar för exploateringsprojekt, så som väg och järnväg, kommunal planering, elkraft och vindkraft. Även andra utredningsuppdrag inom miljö kommer att vara aktuellt beroende på din kompetens. Du kommer att ha rollen som projektledare, vara ansvarig för kontakter med kunder och skriva offerter.

Din bakgrund

Vi tror att du har en examen som civilingenjör, biolog eller miljövetare och har arbetat minst 5 år som MKButredare inom exploateringsprojekt. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och leverera bra resultat till nöjda kunder. Det är en merit om du har kompetens och erfarenhet av vattenvård eller naturvärdesinventeringar. Du behöver kunna författa rapporter på felfri svenska då detta är ett krav från våra kunder.

Din personlighet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är van att agera självständigt och är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Lön och förmåner

Enligt överenskommelse

Omfattning, placering och tillträde

Heltid, tillsvidare. Placeringsort Göteborg.

Ansökan

Låter detta intressant så är du välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia. Kontakta Håkan Karlsson, telefon +46(0)522-44 02 43 eller mejl: hakan@bahusia.se

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.”
Läs mer om Bahusia på www.bahusia.se

linnea och jakobs stövlar 315 167 px